LES Proizvodno in trgovsko podjetje

LES RIBNICA logotip
poklicite poslovalnico les ribnica
Pokličite

01 836 99 13

Izbira laminata

Laminati veljajo za sodoben in praktičen zaključek tal, priljubljenost materiala pa je zaradi edinstvenih dekorativnih lastnosti v zadnjih nekaj letih močno narasla. Tudi cena je izjemno ugodna ter tako dostopna večini gospodinjstev. Laminati so velika konkurenca parketu, saj so bolj odporni na obrabo, enostavnejši za polaganje in cenejši.

KRONO ORIGINAL - CASTELLO

krono-original-logo

KRONO ORIGINAL - VARIOSTEP

krono-original-logo

Koristi laminata

Vzdržljivost – laminat je izjemno odporen proti obrabi ter obenem lahko vzdrži težke obremenitve (po premikanju stare omare ne boste opazili vdolbin); 

 • Imitacija redkih vrst lesa – Zaradi izvrstne dekorativne lastnost laminata lahko posnemamo tudi najbolj redke vrste lesa. Nudi visok sijaj, teksturo in raznolikost v barvah.
 • Enostavna nega – laminatov ni potrebno ves čas obnavljati ter lakirati, kot je to potrebno storiti pri parketu. Vlažna krpa in sesalnik – to je vse, kar potrebujete za nego.
 • Izvrstna higiena – gladka bleščeča površina ne bo dovolila, da umazanija ostane neopazna. Poleg tega obstaja veliko poceni detergentov, namenjenih prav negovanju laminatov.
 • Enostavnost namestitve in popravila – z upoštevanjem navodil za namestitev lahko skoraj vsakdo namesti laminat brez pomoči izkušenih strokovnjakov. Ne pozabite le na gladko površino, na katero nanašate laminat.
 • Odpornost proti ognju – laminat je kljub svoji sestavi komaj vnetljiv.

 

Montaža laminata

Položimo jih lahko na obstoječo talno oblogo (lesena ali PVC obloga, keramika, linolej ali cementni tlak) in pod laminat položimo debelo folijo kot zvočni in toplotni izolator. Merkur vam nudi raznolike dekorje in dimenzije laminatov, ki so primerni za obremenjene bivalne in poslovne prostore. So lahki za vzdrževanje, ognjevarni, odporni proti obremenitvam, madežem, praskam in udarcem.

Odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja

Veseli bomo vašega vprašanja za katerokoli od naših storitev ali izdelkov v ponudbi. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  Predstavite se nam:

  Vaš elektronski naslov:

  Izberite področje, ki vas zanima:

  Vaše vprašanje ali sporočilo:

  Vas zanima več?

  Pokličite naše strokovnjake in se prepričajte.

  Vas zanima več?

  Pokličite naše strokovnjake in se prepričajte.