LES Proizvodno in trgovsko podjetje

LES RIBNICA logotip
poklicite poslovalnico les ribnica
Pokličite

01 836 99 13

NAŠA PONUDBA PARKETOV

Izbirate lahko med različnimi barvami parketa, od najtemnejših do najsvetjejših odtenkov, v različnih dimenzijah. Parket v prostor prinese sproščenost, toplino in je prava izbira za tiste, ki želijo v svojem domu pridih narave.

Iz našega prodajnega programa si lahko izberete masivne gotove parkete, ki so uporabni v vseh vrstah prostorov. Masivni parketi se lepijo na podlago.

Ponujamo še dvoslojne parkete, ki se večinoma uporabljajo v prostorih s talnim gretjem oziroma v prostorih, kjer višina ne dopušča debelejšega parketa in je obvezno lepljenje na podlago.

Na voljo so vam še troslojni parketi katere se lahko polaga plavajoče ali z lepljenjem na podlago.

IZBERITE SVOJ PARKET V SAMO 4 KORAKIH

Za najzahtevnejše kupce kot so, arhitekti in oblikovalci, smo pripravili posebno kolekcijo parketov imenovano FOUR SEASONS.

S kolekcijo Four Seasons se želimo prilagoditi Vašim željam in izdelati Vašo lastno kreacijo. Gre za izjemen nabor parketov, ki so dokončno obdelani šele po dogovoru z Vami. Kvalitetne troslojne, dvoslojne in masivne parkete barvno toniramo po Vašem izboru, Vašim željam pa sledimo tudi pri nadaljni obdelavi. Parket po meri je nadstandarna in luksuzna rešitev za zahtevne kupce po dostopnih cenah.

Različne kombinacije obdelav Vam odpirajo skoraj nepredstavljive možnosti: na voljo Vam je različnih parketov, izdelanih po naročilu.

Dobro je vedeti: različne gradacije parketa, njihove obdelave lahko na izbran barvni ton drugače vplivajo in se lahko med seboj barvno razlikujejo. Svetujemo vam, da se pred naročilom parketa posvetujete z našimi svetovalci.

“Kakovostno polaganje talnih oblog: Naši mojstri bodo poskrbeli za popolno namestitev. Ne odlašajte s svojim projektom.”

Zakaj izbrati nas?

Zaposleni strokovnjaki z izkušnjami

Naši polagalci talnih oblog so strokovnjaki z izkušnjami, zato vam lahko optimalno svetujemo in se posvetimo vašim željam.

les ribnica talne obloge in kopalnice

Strokovno Svetovanje

Posvetimo se vašim željam in vam optimalno svetujemo. Pomagamo vam pri izbiri talne obloge za vaš prostor.

več kot 30 let izkušenj s keramiko in talnimi oblogami

Strokovno Polaganje

Strokovno polaganje je odraz dolgoletnih izkušenj, ter številnih zadovoljnih strank.

izkušena ekipa polagalcev talnih oblog

Izdelava stopnic

Iz vinila ali parketa vam lahko izdelamo tudi stopnice.

izris kopalnice les ribnica

Ogled in izmera

Dogovorite se za ogled in izmero vašega prostora.

Odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja

Veseli bomo vašega vprašanja za katerokoli od naših storitev ali izdelkov v ponudbi. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  Predstavite se nam:

  Vaš elektronski naslov:

  Izberite področje, ki vas zanima:

  Vaše vprašanje ali sporočilo:

  Mejniki podjetja

  LAHKO SE POHVALIMO

  Med našimi zaposlenimi so polagalci talnih oblog, ki so strokovnjaki z izkušnjami, zato vam lahko optimalno svetujemo in se vam posvetimo, ter skupaj najdemo rešitev za vaša tla. Naš ponos so številni zadovoljni kupci.

  več kot

  30

  let izkušenj

  VELIKO

  zadovoljnih strank

  Vas zanima več?

  Pokličite naše strokovnjake in se prepričajte.

  Vas zanima več?

  Pokličite naše strokovnjake in se prepričajte.