LES Proizvodno in trgovsko podjetje

LES RIBNICA logotip
poklicite poslovalnico les ribnica
Pokličite

01 836 99 13

Odkrijte našo raznoliko ponudbo keramičnih ploščic za vaš dom

Ponujamo vam najboljšo izbiro keramičnih ploščic za vaš dom ali poslovni prostor. Naša trgovina je namenjena vsem, ki želijo kakovostne in estetsko dovršene keramične ploščice za svoj prostor. Ponujamo vam široko paleto keramičnih ploščic različnih barv, vzorcev in dimenzij, ki so primerne za uporabo na tleh in stenah. Naša ponudba zajema ploščice za kopalnice, kuhinje, hodnike, terase in druge prostore, ki jih želite preoblikovati v svoj osebni raj. Pri nas boste našli le najboljše blagovne znamke keramičnih ploščic, ki so znane po kakovosti, trajnosti in lepem videzu.

Naša ekipa strokovnjakov vam nudi brezplačno svetovanje pri izbiri keramičnih ploščic, ki se najbolj ujemajo z vašim prostorom in vašim slogom.

Zakaj je pomembno katere keramične ploščice izberemo?​

Pri izbiri keramičnih ploščic je pomembno upoštevati vse dejavnike, kot so dimenzije ploščic, oblika, tekstura, vzorec in barva. Oblika ploščic lahko vpliva na videz prostora in ustvarja različne učinke. Na primer, kvadratne ploščice lahko ustvarijo bolj klasičen videz, medtem ko pravokotne ploščice lahko ustvarijo modernejši videz. Tekstura in vzorec ploščic lahko dodata globino in dimenzijo prostoru, medtem ko barva ploščic lahko ustvari različne vzdušja in občutke.

Izbira keramičnih ploščic je pomembna iz več razlogov. Prvič, keramične ploščice so dolgotrajna investicija, saj so zasnovane za dolgotrajno uporabo. Pomembno je, da izberete kakovostne ploščice, ki so trpežne, odporne na obrabo in zunanje vplive, ter ohranjajo lep videz skozi leta.

Drugič, keramične ploščice lahko bistveno vplivajo na videz vašega prostora. Izbrati morate ploščice, ki se ujemajo z barvno shemo in stilom vašega prostora, ter ustvarjajo želeno atmosfero.

Tretjič, izbira pravih keramičnih ploščic lahko vpliva na funkcionalnost prostora. Ploščice za kopalnice in kuhinje morajo biti odporne na vlago, madeže in umazanijo, medtem ko morajo ploščice za terase in zunanje prostore biti odporne na zunanje vplive, kot so sonce, mraz in dež.

Četrtič, izbira ustreznih keramičnih ploščic lahko vpliva tudi na vaše finančne stroške. Slaba izbira ploščic lahko vodi v dodatne stroške popravil in zamenjav v prihodnosti, zato je bolje investirati v kakovostne ploščice že na začetku.

Zato je pomembno, da premišljeno izberete keramične ploščice, ki bodo ustrezale vašim potrebam in željam ter bodo hkrati trajne in lepe skozi leta.

Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo za svetovanje in pomoč pri izbiri najboljših ploščic za vaš prostor.

Odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja

Veseli bomo vašega vprašanja za katerokoli od naših storitev ali izdelkov v ponudbi. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  Predstavite se nam:

  Vaš elektronski naslov:

  Izberite področje, ki vas zanima:

  Vaše vprašanje ali sporočilo:

  Vas zanima več?

  Pokličite naše strokovnjake in se prepričajte.