LES Proizvodno in trgovsko podjetje

LES RIBNICA logotip
poklicite poslovalnico les ribnica
Pokličite

01 836 99 13

Odkrijte široko paleto izjemnih sanitarnih izdelkov in opremite vašo kopalnico z vrhunsko sanitarno keramiko, ki združuje funkcionalnost in estetiko.

Sanitarna keramika je ključni element vsake kopalnice ali stranišča. Poleg estetskega videza je izjemno pomembno, da sanitarna keramika zagotavlja funkcionalnost in trajnost. Naša ponudba sanitarne keramike je oblikovana za maksimalno udobje in funkcionalnost ter vam omogoča izbor različnih stilov in oblik. V ponudbi boste našli široko paleto sanitarnih izdelkov, kot so straniščne školjke, umivalniki, bideji, kopalne kadi, tuš kabine in druge sanitarni izdelki. Izdelki v ponudbi so na voljo v različnih stilih in oblikah, ki se bodo popolnoma ujemale z vašim prostorom.

Izberite trajno in enostavno za vzdrževanje sanitarno keramiko za vaš dom.

Sanitarna keramika v naši ponudbi izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in trajnosti. Izdelana je iz materialov visoke kakovosti, ki so odporni na obrabo in poškodbe. Poleg tega je enostavna za čiščenje in vzdrževanje, kar vam omogoča brezskrbno uporabo vaše kopalnice ali stranišča. Pri nas zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, saj so naši izdelki cenovno dostopni, hkrati pa vam zagotavljajo maksimalno kakovost in trajnost. Ne glede na to, kakšen je vaš stil, boste pri nas našli popolno sanitarno keramiko za vaš prostor.

Izbira kakovostne sanitarni keramike - ključnega pomena za vašo kopalnico

Izbira prave sanitarije je pomembna iz več razlogov. Prvič, sanitarna keramika ima pomembno vlogo pri zagotavljanju higiene in zdravja v našem domu. Pravilno izbrana sanitarna keramika z gladko površino in brez razpok in špranj, bo olajšala čiščenje in preprečila kopičenje umazanije-

Drugič, sanitarna keramika igra pomembno vlogo pri oblikovanju in dekoriranju kopalnice. Izbira prave sanitarne keramike, ki se ujema s stilom vašega doma, lahko pomaga ustvariti lepo in estetsko privlačno okolje v vaši kopalnici.

Nazadnje, pomembna je tudi trajnost in odpornost sanitarnih izdelkov. Sanitarna keramika naj bo izdelana iz kakovostnih materialov, ki so odporni na obrabo, madeže in poškodbe. S tem boste zagotovili dolgotrajno uporabo in ohranili kopalnico v brezhibnem stanju.

Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo za svetovanje in pomoč pri izbiri najboljših sanitarnih izdelkov za vaš prostor.

Zastopamo blagovne znamke

Odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja

Veseli bomo vašega vprašanja za katerokoli od naših storitev ali izdelkov v ponudbi. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  Predstavite se nam:

  Vaš elektronski naslov:

  Izberite področje, ki vas zanima:

  Vaše vprašanje ali sporočilo:

  Mejniki podjetja

  LAHKO SE POHVALIMO

  Med našimi zaposlenimi so polagalci talnih oblog, ki so strokovnjaki z izkušnjami, zato vam lahko optimalno svetujemo in se vam posvetimo, ter skupaj najdemo rešitev za vaša tla. Naš ponos so številni zadovoljni kupci.

  0 +
  Let izkušenj
  0 +
  Zadovoljnih strank
  0 +
  Zaposlenih
  0 +
  Zaključenih projektov

  Naši zadnji zaključeni projekti

  Spodaj lahko spremljate naše zadnje zaključene projekte, njihovo zgodbo skozi slike in nekaj kratkih besed.

  Vas zanima več?

  Pokličite naše strokovnjake in se prepričajte.