LES Proizvodno in trgovsko podjetje

LES RIBNICA logotip
poklicite poslovalnico les ribnica
Pokličite

01 836 99 13

Politika zasebnosti in varstvo osebnih podatkov

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Les d.o.o. se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drugi način ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.   Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.   Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.   Spletna stran www.lesribnica.com uporablja “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami na dnu strani se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.   Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.      

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.   Pravtako podjetje in fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani, ter kakršne koli pomanjkljivosti oziroma napake v vsebinah na straneh www.lesribnica.com.   V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.    

AVTORSKE PRAVICE

© 2020 Les d.o.o.

Vse slike, grafike, besedila, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.lesribnica.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani www.lesribnica.com ni dovoljeno kopirati, razmnoževati, prepisovati, spremenjati in razširjati vsebine ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

 

Vas zanima več?

Pokličite naše strokovnjake in se prepričajte.